Bejelentés


Bakti Éva Képeimen a melódia, dalaimban a színvilág a muzsám


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Új Album!

A múlt héten megjelent legújabb hanghordozónkon - Táncolj velem... címmel - lírikus tánczenét találnak. A fő hangsúly a fülbemászó dallam és a lábakat mozgásra késztető ritmus. Jórészt a standard táncok kategóriájába tartozó zeneszámok a tangó, a keringő, a swing, a fox, a beugeuin, a cha-cha-cha híveinek hozhatnak örömöt.


Szavazás


LinkekSzeretettel üdvözlöm a honlapomonBakti Éva vagyok. A muzsikát és a kreativitást szerető, illetve művelő családba születtem, s e két örökség meghatározója lett az életemnek – ami nem volt kacskaringós, csak nagyon rögös. Mankónak a nehéz úton a szívemből kikívánkozó dalok és a festőpalettán életre kelő színek voltak a segítségemre.
Az elmúlt évek alatt jó pár kiállításon mutatkozhattak be képeim: napfényes, naplementés, téli-, vagy tavaszi virágos tájak hívták kirándulni a szemlélőket. Csendéleteimről is mosolyognak a virágok, a gyümölcsök, vagy az elmúlást idéző egy-egy őszi levél, vagy egy csonkig égett gyertya.
Képeim éppen úgy, mint a dalaim bejárták a világot, minden földrészen találkozhattak alkotásaimmal. Mindig jó érzés hallani a kanadai, ausztrál, vagy éppen a szomszédos országok rádióműsoraiban megszólaló zeneszámaimat.
Húsz éve már, hogy a Polip Együttes közreműködésével útra keltek a dalaim, s az első műsoros hangkazetta sikerét, a hallgatók buzdítását követően immár nyolc hanghordozó - zenés kazetta-, illetve immár CD – alkotójaként tartanak számon. A sikeres indulást talán annak is köszönhetem, hogy bár mulatós zeneként jelentek meg az albumjaim, azok a zenei paletta érdekesnek tartott eklektikus egyvelegét adták. Békésen megfért egymás mellett a keringő a tangóval, a cigánynóta a magyar nótával, a csárdás a rumbával, vagy éppen a szeretteinket sirató, a honvágyat megfogalmazó lírikus dalok. Több mint kétszáz dal zeneszerzőjeként, szövegírójaként és sok esetben énekeseként jegyeznek, s megannyi új, ugyancsak az életből merített, a hétköznapjainkról szóló hanganyag várja a fiókomban, hogy megismerhessék őket.
Néhány év kihagyás után „Itt vagyok újra!”. A napokban megjelenő új CD-n lévő egyik dal címe ez, melynek aktualitása van. Fiatal barátom, a nagyon tehetséges zenész, Demjén Gábor közreműködésével - hangszerelésével, énekhangjával – készült el az eddig még nem hallott tánczenei válogatást tartalmazó albumunk, melyet a kettőnk által létrehozott formáció, a Nyíri Duó vitt lemezre.
Tudom, hiszem és vallom, hogy ha pár percre belefeledkezünk a természet adta csodálatos színek világába, vagy átadjuk magunkat korra- és nemre való tekintet nélkül a melódiáknak, annyival hosszabbítjuk amúgy is rohanó életünket. Kívánom, hogy Önök is éljenek vele!

Üdvözlettel: Bakti Éva

Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Tarnóczai Éva [ 2012-06-26 17:37 ]

Kedves művésznő!
Édesapám Buskó Lajos akit Ön jól ismert mert sok képét ő keretezte be sajnos már nem él. Én szeretnék Öntöl egy olyan segítséget kérni, hogy van kétt képem amit Ön festett egy virágcsendélet és egy gyümölcs csendélet. A képeket szeretném értékesíteni mert szükségem van pénzre. Kérem segítségét ez ügyben kihez tudok fordulni és milyen árat lehet az Ön képeiért kapni
Tisztelettel
Tarnóczai Éva

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!